Φωτογράφιση Νεογέννητου

Τι πιο γλυκό από ένα μωράκι μόλις λίγων ημερών;Αν και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το νεογέννητο είναι συναισθηματικά φορτισμένες και συνήθως με άγχος (αυτό είναι κάτι που από εμπειρία γνωρίζω καλά!), μην αφήσετε τις μέρες να περάσουν χωρίς να κάνετε μια φωτογράφιση για να κρατήσετε αυτές τις στιγμές στο πέρασμα του χρόνου και όσο το μωράκι σας μεγαλώνει.

Λίγα λόγια:

Η φωτογράφιση νεογέννητου είναι σημαντικό να γίνει τις πρώτες μέρες ζωής του μικρού σας. Ιδανικά, μεταξύ 5-15 ημερών. Σε πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις, μπορούμε να συζητήσουμε για να κάνουμε μια φωτογράφιση μέχρι και 30 ημερών. Μεγαλώνοντας το μωρό, κοιμάται όλο και λιγότερο μέσα στη μέρα και χάνει όλα εκείνα τα αντανακλαστικά που έχουν τα λεχουδάκια. Για αυτό είναι σημαντικό να κλείσετε εγκαίρως το ραντεβού σας, μόλις νιώσετε έτοιμοι για τη φωτογράφιση, ακόμα και πριν τη γέννηση του, για να το σημειώσω και να είμαι διαθέσιμη.

Πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση, που μπορεί να διαρκέσει ώρες, για αυτό θα συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια πριν εκείνη τη μέρα. Το σημαντικό είναι να θυμάστε να μου έχετε εμπιστοσύνη και ότι ποτέ δε θα έκανα κάτι στο μωρό σας, που δεν θα έκανα στα παιδιά μου. Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για μια πετυχημένη φωτογράφιση νεογέννητου, όχι μόνο για να πετύχουμε όμορφες πόζες, αλλά και για να είναι το μωρό σας ήρεμο, χωρίς να ταλαιπωρηθεί, χωρίς να κουραστεί και φυσικά χωρίς να νιώσετε εσείς άγχος. Θα προτιμήσω να σταματήσω μια φωτογράφιση αν δω ότι το μωρό πιέζεται, παρά να συνεχίσω και να νιώσουμε όλοι δυσάρεστα.