Φωτογράφιση Τοκετού

Η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας και όλης της οικογένειας. Ο ερχομός ενός μωρού, αξίζει να έχει φωτογραφίες αντάξιες τους γεγονότος και οι πρωταγωνιστές να ζούνε κάθε στιγμή, χωρίς να έχουν την έγνοια να βγάλουν φωτογραφίες!
Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια είναι δυο από τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα προσεγγίσω τον τοκετό σας.

Λόγοι για τους οποίους να με έχετε παρούσα στον τοκετό σας ως φωτογράφο

Λόγος #1:Είναι στιγμές που περνάνε και δεν γυρνάνε πίσω. Όπως το πρώτο άγγιγμα της μαμάς με το νεογέννητο μωρό της. Ο τοκετός είναι μια στιγμή μοναδική, ο χρόνος κυλάει και δεν γυρίζει πίσω. Είμαι εκεί για να καταγράψω τις στιγμές, χωρίς φλας ή οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση.

 Λόγος #2: Ο πατέρας, εφόσον είναι μέσα στο δωμάτιο του τοκετού, μπορεί να αφιερωθεί στη μητέρα και κατόπιν και στο νεογέννητο μωρό του, χωρίς να έχει το άγχος να αποθανατίσει τις πρώτες στιγμές του μωρού του. Απολαμβάνει τον ερχομό της νέας ζωής και μπορεί να χαρεί όλη τη διαδικασία,  χωρίς να τον απασχολεί η καταγραφή της. Οι φωτογραφίες που θα έχει μετά το ζευγάρι θα είναι έτσι κι αλλιώς επαγγελματικές. 

 Λόγος #3: θα έχετε την πρώτη σας (επαγγελματική) οικογενειακή φωτογραφία, μέσα στο δωμάτιο τοκετού!

Λόγος #4: Στιγμές που εσείς λόγω συνθηκών θα χάσετε, θα έχετε την ευκαιρία να τις δείτε μετά μέσα από τις φωτογραφίες, όπως την αίθουσα αναμονής και τα γλέντια που έγιναν σε αυτή, μετά τη γέννηση του μωρού!Αλλά και όλη την αγωνία και τους συγγενείς, που δε θα είναι στην αίθουσα τοκετών, και τα μεγαλύτερα αδέρφια του μωρού, τις πρώτες αγκαλιές και όλα όσα θα συμβαίνουν παράλληλα με τη γέννηση του μωρού σας.

Λόγος #5: Μετά από χρόνια θα μπορείτε να διηγηθείτε στο παιδί σας όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα και να τους τα δείξετε σε φωτογραφίες, όπως τι τραγούδια ακούγατε τις ώρες των ωδινών!Αλλά και όλες τις άλλες λεπτομέρειες, τα βλέμματα, τις αγκαλιές, τα δάκρυα χαράς.